menu_img_page_image1_1565165830.png

2500 m2 showroom

menu_img_page_image2_1565165830.png

Breed aanbod

De collega's van krimpenerwaard

article_image1_1584017605.png

Jeroen Kik

Oprichter/eigenaar

Jeroen Kik heeft twee families: zijn eigen gezin en het team van Autocentrum Krimpenerwaard. Thuis geniet hij van zijn vrouw en zoontje Vic die gek is op ballen én – tot opluchting van papa Jeroen - auto’s!
Een harde werker, maar wanneer Jeroen even de tijd aan zichzelf heeft, geniet hij van watersport. Varen, waterskiën; hij vindt het heerlijk. ‘Even niets aan je hoofd hebben’, noemt Jeroen het. Rust in optima forma.

article_image1_1584017648.png

Mayce

Bedrijfshond

Onmisbaar. Een icoon. Eerste werknemer van Autocentrum Krimpenerwaard. We hebben het over Mayce, onze bedrijfshond. Labradoodle met een hoge mate van populariteit bij zowel onze medewerkers als onze klanten. Mayce straalt rust uit, is vriendelijk en altijd bereid tot kroelen. Of Mayce wel eens blaft? Alleen als ze een niet te stuiten behoefte heeft aan een lekker hondenkoekje.


 
article_image1_1584018024.png

Gerard Rikkers

Operationeel manager

Als operationeel manager regelt Gerard van alles voor het bedrijf. Van autotransport tot en met het proces van afleveren en alles wat daar tussen zit. Gerard houdt van blije klanten én van een goede sfeer binnen het bedrijf. Op beide vlakken scoort Autocentrum Krimpenerwaard goed, stelt hij vast. In zijn vrije tijd pakt Gerard graag een hotel en dan gaat de fiets mee. Twee dagen weg is genoeg. Gewoon even lekker opladen en daarna weer verder genieten op de zaak!

article_image1_1584018186.png

William de Pater

Inname- en afleveringsmedewerker

Hij zocht een bijbaantje. Dat liep een beetje uit de hand. William de Pater wordt inmiddels helemaal opgeslokt door zijn werk als inname- en afleveringsspecialist bij Autocentrum Krimpenerwaard. Een tiener met een fulltime baan dus. En een echte whizzkid. William controleert auto’s op uiterlijkheden en stuurt de poetsers en de fotograaf aan. Afleveren vindt hij het mooist om te doen. De tevredenheid van de klanten; William kan er geen genoeg van krijgen. Puur genieten, noemt hij dat. Wij ook.

article_image1_1584018198.png

Jannienke Kalkman

Marketing/Communicatie

Jong, snel, wendbaar, betrouwbaar, smart en voorzien van vele talenten. Jannienke begon bij ons als stagiaire op basis van een spontane sollicitatiemail. Vijf minuten later kreeg ze antwoord en kwam op gesprek. Daarna ging ze aan de slag als medewerker marketing/communicatie. En dat doet ze goed! Jannienke is sterk in creativiteit én super klantvriendelijk. Haar favoriete auto? Dat is de Fiat 500.

article_image1_1584018252.png

Meneer Visser

Chef autotransport

Thuiszitten is niet aan meneer Visser besteedt. Hij houdt van actie. Je mag hem gerust een energieke zeventiger noemen. Voormalig directeur in de projectontwikkeling en nu pensionado met veertien kleinkinderen, drie achterkleinkinderen én een bijzondere hobby: auto’s ophalen voor Autocentrum Krimpenerwaard. Kriskras het land door; meneer Visser vindt het prachtig. En negen collega-vutters met hem! Gemiddeld zo’n drie middagen per week is hij op pad. De vrije tijd die overblijft, besteedt hij aan zijn familie en de schilderkunst.

article_image1_1584017815.png

Conny Hoogendijk

Hoofd administratie

Conny is een beetje de moeder van het bedrijf. Logisch met al die jonge collega’s om zich heen. Ooit had Conny samen met haar man een eigen bedrijf. Na de verkoop daarvan wilde ze weer wat om handen hebben, het liefst iets op het administratieve vlak. De baan die daarbij past, vond ze bij Autocentrum Krimpenerwaard. Of ze van auto’s houdt? Conny heeft meer met cijfers. En daar zijn wij dan weer erg blij mee!

article_image1_1584018382.png

Henry Heijkoop

Verkoper

Tentje opgezet, hengels klaar en dan rustig wachten tot er een karper bijt. Verkoper Henry Heijkoop maak je niet blijer dan met een verblijf aan de waterkant. De Krimpenaar kent alle stekkies in de regio. Van auto’s heeft hij ook veel verstand. Vooral de techniek interesseert hem mateloos. Als kleine jongen ging hij met zijn vader mee naar diens garage. Auto’s poetsen en schoonmaken evolueerden tot onderhouden en repareren en een afgeronde opleiding tot autotechnicus. Vandaag de dag verkoopt hij auto’s. Dit doet hij met veel plezier.

article_image1_1584017627.png

Thomas Timmer

Sales Manager

Dertiger met veel energie en natuurlijk leiderschap. Thomas stuurt het team aan, heeft goed contact met klanten. Spin in het web dus. Thomas is helemaal thuis in de automotive wereld en geweldig meegegroeid met ons bedrijf. Hij houdt van jonge gebruikte auto’s met looks en de kwaliteit. Wij ook, dus dat schept een band. In zijn vrije tijd klimt Thomas graag op de racefiets voor een tourtje of een imposante demarrage. Geen berg te hoog. Zo is Thomas.

Whatsapp ons